Kleuradvies 

Basis kleuradvies

Achter kleurenanalyse schuilt simpelweg het idee dat de ene kleur ons beter staat dan de ander. Om te stralen moeten we ontdekken welke kleur het best bij ons past. Daar ga ik jou bij helpen!

Werkwijze

Na een korte intake waarin ik een aantal vragen stel ga ik met jou kijken naar de kleuren die het beste bij je passen. Dit doe ik aan de hand van kleurstalen, kleurkragen en een analyse van je gezicht, huid en haarkleur. Ik beschik over een daglichtlamp waardoor ik altijd het goede licht hebt om jouw kleuren  te bepalen. Ook kijken we welke sieraden je goed staan, goud of zilver.

Ik werk met 6 kleurtypes. Dit zijn warm/koel, helder/gedempt en licht/donker. Na de analyse weet je welke 2 kleurtypes sowieso bij jou passen, en kun je hiermee aan de slag in je kast en tijdens het shoppen. 

Leg 3 kledingstukken klaar of neem deze mee, waarover je twijfelt. Samen met mij kijken we waarom dit item wel of niet bij je staat op basis van het ontdekte kleurtype dat je bent.

Locatie:

Je kan bij mij thuis komen of ik kom bij jou thuis. Het leukst en gezelligste is om samen of met een groep te komen, en dat is ook nog eens voordeliger. Kijk hiervoor bij workshop

Kosten: Een kleuradvies duurt ongeveer 3 kwartier kost 89.-. Kom je met 2 personen dan is het 79.- p.p, en zijn we ruim een uur bezig.

Dit is inclusief kleurkaartjes. 

Kosten op locatie: vanaf 79.- pp - + reiskosten, binnen Ede geen reiskosten. Ik reken binnen een straal van 30 km reiskosten van 0.20 ct per km. Buiten een straal van 20 km is de prijs per km 0.40 ct.

Workshop kleuradvies

Workshop kleuradvies
Wil jij leren welke kleuren jou het beste staan? En heb je meer mensen die dat willen weten in je omgeving? Boek dan een workshop kleuradvies! Samen met je vriendinnen, collega’s, als uitje.. heel gezellig en leerzaam! Je krijgt informatie over kleuren, een kleuradvies en jullie nemen ook elk een paar kledingstukken mee, 2 favorieten en 2 twijfelstukken. Samen gaan we deze beoordelen en kijken wat nu echt bij je past.

Aan het einde van de workshop heb je een beter beeld van welke kleuren je staan en welke je beter links kan laten liggen.

 Je krijgt de 2 kleurkaartjes van jouw type mee naar huis.

 

Locatie:
De workshop is mogelijk door heel Nederland, of bij mijn thuis. Deze workshop kan ook gegeven worden op locatie met een high tea of borrel.

Kosten: 3 personen 60.- pp. 4 personen 50.- pp. 5 personen of meer 40.- pp.

Wil je een workshop plannen? Mail me dan even op info@stylebykirsten.nl

Boek nu meteen
jouw kleuradvies

2 personen, p.p