Waarom kiezen voor mij? Lees hier klantervaringen!

 

De Wardrobe Check is een echte aanrader! Kirsten is enthousiast, heeft oog voor wat zij doet en neemt alle tijd voor je. Kirsten begon met een korte kleurenanalyse, waarbij zij uitleg gaf over welke kleuren mij wel/niet staan en waarom. Doordat zij verschillende kleurdoeken mee had genomen, was het verschil tussen de verschillende types en wat deze voor mij doen goed zichtbaar. Daarna zijn we samen mijn kast doorgelopen, waarbij Kirsten aangaf welke kledingstukken niks voor mij doen en welke juist wel. Ook heeft zij tips gegeven voor aan te schaffen items en hoe ik kledingstukken kan combineren. Heel fijn! Ik weet nu beter waar ik op moet letten tijdens het shoppen. Echt een leuke ervaring. Dus twijfel je nog? Zeker doen!

- Sharina, wardrobecheck

 

"Voor een kleuranalyse bij Kirsten geweest. Met veel enthousiasme ontvangen. Duidelijk veel passie voor haar vak en waardevolle tips gekregen. Met mooie kleuranalyse kaartjes naar huis gegaan. Praktische formaat om mee te nemen. Zeker een aanrader!"

Marlinde, kleuranalyse

 

"Samen mijn dochter van 14 jaar een kleuradvies gehad bij Style op Stap. Mijn dochter heeft sinds kort kleedgeld dus een perfect moment om eens advies te krijgen over welke kleuren nu eigenlijk goed bij haar passen. Kirsten nam alle tijd voor ons en legde alles goed uit. Na afloop kregen we allebei kleurkaartjes mee zodat we nu altijd onze eigen kleuren bij ons hebben. Dat shopt een stuk makkelijker. Het was een gezellige ochtend. Echt een aanrader."

- Shaula, kleuranalyse

 

"Kirsten kwam langs voor een wardrobe-check en wat is dit leerzaam geweest! Dmv een kleurenanalyse werd het veel duidelijker welke kleuren mij wel staan en welke wat minder.
Ik had een flinke twijfel-stapel en bij sommige kledingstukken kon Kirsten gelijk zeggen waarom ik dit in de kast liet liggen en bij andere kledingstukken heeft zij mij tips gegeven hoe ik deze kan combineren. Kirsten zag gelijk wat mijn stijl is en gaf mij goede tips om de kleding uit mijn kast beter te combineren en wat tips voor een kleine aanvulling. Het is ook heel fijn om te weten dat je Kirsten in de toekomst altijd een berichtje mag sturen wanneer je twijfelt of een kledingstuk jou staat!"

- Mariska, wardrobecheck

 

"Samen met mijn moeder een kleurenanalyse gedaan. Heel leuk om samen te doen! Shoppen wordt vanaf nu een stuk makkelijker :)" 

- Alida, kleuranalyse

 
"Ik heb een hele fijne garderobecheck gedaan met Kirsten. Ze is begonnen met een korte kleuranalyse. Dat gaf al veel inzicht! Ook heeft ze me geïnspireerd om nieuwe kledingcombinaties te maken. Kristen is een leuke vrouw met gevoel voor stijl! Ik zou haar zo weer inschakelen voor mijn zomer garderobe."

- Suzanne, wardrobecheck


"Ik ben nog steeds verbaasd dat warme kleuren mij beter staan. Het leuke was dat we nadat we bij jou geweest zijn naar de stad  zijn gegaan. Ik merkte dat ik op een hele andere manier de winkels inliep. Veel duidelijker waar ik wel en niet moest kijken in de winkel. Erg leuk!"

- Melissa, kleuranalyse
 

"Vandaag een kleuradvies gekregen van Kirsten. Na gezellig een kop thee te hebben gedronken kreeg ik het advies. Ik heb er veel van geleerd en door de kleurstalen weet ik nu welke kleuren mij goed staan en ik beter niet kan dragen. Ik heb er van veel geleerd!
Ik kan alleen maar zeggen: boek een afspraak je zult er zeker geen spijt van krijgen."
 
- Anja, kleuranalyse

 
"Na steeds weer twijfelen in kledingwinkels over wat nou stond, besloten mijn man en ik een kleuradvies te vragen aan Kirsten. Het was heel leuk en verhelderend om te zien welke kleuren je gezicht doen oplichten en welke kleuren juist niet. Van een aantal kleuren wisten we wel dat ze ons stonden, maar we werden ook verrast. Shoppen is nu veel leuker!"
 
- Monique, kleuranalyse