Stylingadvies

(Online) Wardrobe check & Personal shoppen

Wardrobecheck

Een kast vol maar nooit wat om aan te trekken? Hangt het kaartje nog aan die jurk omdat je niet weet of ie je wel staat? Of het overzicht kwijt? Goed combineren kan soms lastig zijn! En ook weten welke kleur mooi staat is niet altijd duidelijk. Ik kan je hierbij helpen. Ook help ik je als je een overvolle kast hebt en niet weet wat je moet houden of weg moet doen! 

Ik help je bij het ordenen van je garderobe en/of geef je tips hoe je de items het beste kan stylen. Samen ontdekken we of dat die ene miskoop toch heel erg goed te combineren valt met dat wat er al in je kast hangt. Als er nog items ontbreken, help ik jou bij het aanvullen hiervan zodat je een mooie complete garderobe hebt!

Wardrobecheck aan huis:

Eerst doe ik een korte intake en kleuranalyse om te kijken welke kleuren het beste bij je staan. Daarna lopen we één voor één kledingstukken in jouw kast na. Van te voren vraag ik je een stapel twijfel gevallen klaar te leggen zodat we samen kunnen kijken of dit terechte twijfelgevallen zijn! Tijdens de sessie kan je af en toe kleding passen om een beeld te vormen van wat bij je past en vooral ook niet.

Als je wilt kan ik looks samenstellen met jouw eigen kleding. Je zal versteld staan van de nieuwe verrassende combinaties die je zelf zo nog nooit gedragen of bedacht hebt! We gaan ook plaats maken voor nieuwe kleding. Tijdens de sessie schrijven we eventueel ´ontbrekende´ items op zodat je deze later kan shoppen.

Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de garderobe willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen. 

Locatie: Bij jou thuis 

Kosten: Een wardrobe check aan huis duurt ongeveer 2 uur en kost 195.-. Dit is inclusief kort kleuradvies t.w.v. 45.-, kleurstaaltjes en hulp bij je shoplijst. In Ede geen benzinekosten. Buiten Ede: tot 30 km 0.20 ct per km, na 30 km 0,40 ct per km.

 

(Korte) online wardrobecheck

Geen tijd voor een uitgebreide check, maar wil je wel weten of de items in je kast moeten blijven of niet? Dan is deze online check perfect.

Eerst doe ik een korte intake en kijk ik samen met jou welke kleuren je mooi staan. Dit doe ik door je te vragen te stellen en kledingstukken voor je gezicht te houden.  Daarna lopen we één voor één kledingstukken in jouw kast na. Van te voren vraag ik je een stapel twijfel gevallen klaar te leggen zodat we samen kunnen kijken of dit terechte twijfelgevallen zijn! Tijdens de sessie kan je af en toe kleding passen om een beeld te vormen van wat bij je past en vooral ook niet. Tijdens de sessie schrijven we eventueel ´ontbrekende´ items op zodat je deze later kan shoppen.

Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de garderobe willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen, bijvoorbeeld door een personal shopsessie.

Locatie: Online via Google meet.

Kosten: Een online wardrobe check duurt ongeveer 1 uur en kost 99.-. 

 

Boek nu meteen
jouw wardrobe check

Wardrobecheck

€ 165,00

Wardrobecheck

€ 165,00

 

 

Personal shoppen

Heb je een hekel aan shoppen omdat je nooit weet wat je moet pakken of omdat overweldigd wordt door alle kleding en kleuren, of weet je niet welke stijl je staat? Je kiest vaak voor hetzelfde of je gaat ontevreden de winkel uit. Ik snap dat, zeker met al het aanbod van winkels en de modetrends. Ik neem je mee de winkels in en samen gaan we op zoek naar de beste look!

Ik geef je handige tips, nieuwe inspiratie en inzichten over combinaties, pasvormen en winkels. Ik kleed je echt niet alleen volgens de laatste mode, ik kijk naar jouw persoonlijkheid en we kiezen samen een stijl waar jij je prettig en comfortabel in voelt.

Werkwijze:

Je ontvangt van mij een vragenlijst waardoor ik jou beter leer kennen. Het zijn vragen over jou, je stijl, je favoriete winkels, ed. 

We spreken af bij een koffietentje waar ik je onder het genot van een kop koffie of thee kennis met je maak en een snelle kleurscan geef, zodat we weten naar welke kleuren we het beste kunnen kijken. Ook kijken we naar het budget wat je wilt besteden en zoeken daar passende winkels voor uit.

Daarna gaan we de door jouw gekozen of samen geselecteerde winkels in! Gegarandeerd dat je vrolijk en met nieuwe kleding de winkels uitstapt! 

Locatie: Naar keuze

Kosten: 295.- voor 3 uur, incl intake, kleuranalyse en koffie. In Ede geen benzinekosten. Buiten Ede: tot 30 km 0.20 ct per km, na 30 km 0,40 ct per km.

Boek nu meteen
jouw Personal shopsessie

Personal shoppen

€ 295,00

Personal shoppen

€ 295,00

3 uur, inclusief intake, koffie en kleuranalyse