Online kleurenanalyse

Online kleuranalyse

Achter kleurenanalyse schuilt simpelweg het idee dat de ene kleur ons beter staat dan de ander. Om te stralen moeten we ontdekken welke kleur het best bij ons past. Daar ga ik jou bij helpen!

Mocht je niet in de  gelegenheid zijn om naar Ede te komen, kan ik ook een online advies geven. Op basis van een scherpe close up foto kan ik op afstand een analyse doen.

Werkwijze

Ik stuur je van te voren een vragenlijst zodat ik alvast meer weet, en een checklist voor het maken van een goede close up foto.

Uiteraard zullen we via een zoommeeting kennismaken en hier zal ik nog een keer kijken naar jou gezicht, huid en haarkleur.

We kunnen op afstand niet werken met kleurdoeken, maar op basis van jouw foto en vragenlijst kan ik bepalen welke 2 van de 6 types het beste bij je passen. Ook zal ik je vragen om wat kledingstukken uit je kast te laten zien en bij je gezicht te houden zodat ik kan kijken of de kleuren bij je passen.

Na onze zoommeeting ontvang je een samenvatting op de mail en stuur ik je een uitgebreide kleurenwaaier (t.w.v. 34,95) per post zodat je deze mee kunt nemen naar de winkel!

Kosten: Het online advies duurt ongeveer 45 minuten en kost 125.-. Dit en is inclusief een samenvatting per mail en uitgebreide kleurenwaaier (t.w.v. 34.95) per post.

 

Boek nu meteen
jouw online kleurenanalyse

Online kleuranalyse

€ 125,00

Online kleuranalyse

€ 125,00